Martirion

Vagi al Contingut

Menú Principal:


13 gironins entre els 109 claretians màrtirs que es beatificaran a la Sagrada Família el proper dia 21 d’octubre

La Congregació per a les Causes dels Sants ha aprovat la data del proper 21 d’octubre per celebrar a Barcelona la beatificació de 109 màrtirs claretians, que presidirà el cardenal Angelo Amato,Prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants, a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona
...
 

Francesc Mollfulleda va néixer a Arbúcies el 2 de maig de l’any 1885. Després de ser ordenat prevere, el 21 de maig de 1910, exercí de vicari a les parròquies de Pedrinyà, la Pera, Malgrat de Mar i la Bisbal de l’Empordà. 
Va ser també rector de Sant Cristòfol les Fonts i, finalment de Sant Miquel de la Cot (parròquia dins el municipi de Santa Pau) en el moment del martiri.
Durant els primers dies de la revolució de 1936 Mn. Francesc es quedà tranquil a la casa rectoral, confiat que no li passaria res, fins que uns pagesos de la Cot van tenir una conversa amb els membres del comitè de Santa Pau i preguntaren: “Ja heu anat a pel nostre?”. Els contestaren: “No, ara anirem a per ells”. 

Informe de la llibertat religiosa al món

El dia 22 de juny, membres de l’entitat Ajuda a l’Església Necessitada van presentar al bisbe Francesc Pardo l’informe 2016 sobre l’estat de la llibertat religiosa al món. .


...

 
El papa Francesc qualifica d'«herois» els set religiosos beatificats a Girona

El Pontífex recorda que van ser morts en un temps de persecució religiosa i odi. Els missioners van ser assassinats a Serinyà el 1936El papa Francesc, saludant els creients a la plaça de Sant Pere.
,,,

 
Entrevista mossèn Àngel Caldas
 
-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Retorn al contingut | Retorn al menú principal